Dj Gerysson

Aki valaha is a fejébe vette, hogy beleássa magát a magyar hip-hop kultúrába, kizárt dolog, hogy előbb-utóbb (de inkább előbb) ne találkozott volna DJ Gerysson nevével. Gerysson tíz éve zenél, eklektikus szettjeiben a hip-hop, r&b és reggae elemekből álló fősodor mellett funk, soul, jazz, dubstep és drumstep számok is feltűnnek.
Az ?oldschool?s brand new? mottó jegyében egyedi mixtechnikájával és scratch trükkjeivel párosítja a régi idők legértékesebb zenéit a jelenkori stíluselemekkel. Magyarország mellett külföldön is sokat jár, Franciaországba, Lengyelországba, Szlovákiába és Bulgáriába is előszeretettel hívják játszani.

Gerysson olyan nemzetközi nagyágyúk koncertjein játszott korábban, mint Xzibit, Busta Rhymes, a Das EFX vagy Royce da 5?9?. Korábban a Hősök hivatalos dj-je volt, majd Budapestre költözése óta a hiphop.hu szerinti 2010-es ?Év rapszámát? jegyző DSP csapat tagja. 2011 szeptemberétől az R?n?B All-Stars lemezlovasa, így olyan hazai sztárokkal turnézik, mint Dér Heni, Lola, Király Viktor és Gáspár Laci. Rá egy hónapra Ízlésterápia címen saját műsort indít a Neston online rádión, a kultusz csatornáknak s zámító radiocafé 98.6 és EstFM utódján. Ki tudja mi a következő állomás?!