Dj Majestik

Majestik biográfia:

Majestik a 90-es évektől került a lemezjátszók és a DJ-zés világába.
Korai szárnypróbálgatásként Zalaegerszegen szervezett hiphop-rnb bulikat, majd 2000-től a dj versenyek lelkes látogatója lett. 2002-ben indult is a Magyar Technics DMC-n, ahol 2. helyezést ért el. Ezt követte az ausztriai ITF technikai DJ-verseny Bécsben, ahol szintén az első háromban végzett. 2003 őszén újfent indult a hazai DMC versenyen, ahonnan immáron első helyezettként került ki. Ez komoly fordulópont volt karrierjében: minden hétvégén járta az ország klubjait és fesztiváljait (Volt, Sziget). Megfordult az akkori KészFace partikon, hivatalos Offline DJ volt az OSG-ken, pörgette a bakeliteket az ország szinte minden nagyobb városában olyan ismert DJ-k mellett mint Zefil, Gerysson, Gozth, O?Neal, 50, Fegz, Arre, KoolKasko, Quick, VinylWarriors, Frequent, Said, Györemix!, Rnold, Zulu és még sokan mások..
2005-ben DjGyöremix!-el közösen havi rendszerességgel hiphop rádióműsort vezetett a budapesti Extrém Rádión. Mindezek mellett az akkori győri formáció a Connections hivatalos Dj-je is, amit aztán később a Barbárfivérek DJ-jeként folytat. A BlooseBroavaz hivatalos tagja.
Majestic 2005-ben Londonba költözött, hogy technikai tudását profi körülmények között csiszolhassa az Eclectic Breaks stúdiónál. A helyi szcénának köszönhetően zenei rálátása is kiteljesedett az angol fővárosban.
Az elmúlt években dolgozott a világhírű PRO X Fader projekten mint fejlesztő/tesztelő, rezidens a stúdió által szervezett heti Bar Rumba-s Get Down, True Skool partysorozatokon és persze más londoni szórakozóhelyeken is játszott: Jazz Café, Bar Vinyl, Electric Ballroom, Koko, Scala, PlanB, 93 Feet East, Cafe1001, Cargo, Herbal.
Részt vett a promóciós, szociálmedia és marketing tevékenységekben is.
Több mixtape is megjelent a Stúdió gondozásában hiphop és RnB stílusok keverésével, valamint egy speciális Scratch Dj válogatás második kiadványán (Cuts of Culture vol.2.) Majestik elsőként képviselte Magyarországot külföldön a Harmonia(közr.Rizkay) című scratch opusszal, DJNetik, DJie.MERG, Noisy Stylus és DJRafik mellett.

2012-ben aztán a hazai projektek miatt elérkezettnek látta az időt a magyarországi visszatérésre..