TM

A '90-es évek végén kezdtem el szövegeket írni, melyekkel már közönség elé léptem, a '98-as Fila Rap jam-en, majd 2001-ben Dj Györemix ajánlásával, aki egyben a mentorom is volt, tagja lettem a "Fürkésző Elemek" nevü csapatnak, melynek tagjai: Dj Def, Quest, Landi volt, majd ezt követöen népszerűvé vált nevünk az underground szcénában! Ismertebb számainkkal, mint pl.: "Stílus, Ez van, Hadban állunk" országszerte sikereket értünk el, többek közt olyan fesztiválokon léptünk fel, mint pl.: Sziget fesztivál, Hegyalja fesztivál, Volt fesztivál..stb. A pályafutásunk alatt, olyan csapatok lemezein kaptunk vendégszereplést, mint pl.:Bloose Broavaz(Tibbahnation), Klikk, Hátshow sor, Reality cream team. Késöbb összehoztunk egy kuriozum dalt "Mesterek"címmel, amiben 32 többek közt ismertebb mc szerepelt (Quest, TMC, Nospa, Scooby, Ice, Q-Cee, Faktor, FotX, Busa, Norba, Bankos, Bobakrome, Landi, Freez, Trime, Light, ArtosCsaba, Nushe, Croa, Siska, Check, Wherdee, CJ, Azúr, Qka, Gőz, Ponza, Györemix!, Balek, Zenk, Funk-n-Stein, Suppah).
2004-ben feloszlott a csapat miután csatlakoztam a Bloose Broavaz-hoz mint független előadó és év végén elkészült az első szóló LP lemezem "Földi Pokol" címmel, mialatt megalapítottam a Testament record's labelt.
A Testament Rec. az én ötletem volt, még a Fürkésző Elemek létezése idején, egy mellék labelként, ami utólag a saját projectem lett. A lényege, mint a legtöbb labelnek, hogy összegyűjtsem a hozzám hasonló stílusirányzatú előadókat.
A label két taggal kezdett el aktívan működni, elsőként Spine csatlakozott, majd nem sokkal utána Riddler követte. 2005-ben elkészült egy collabo lemez "Testament rec. vol.1 Szövetség címmel, amelyről a címadó dal, melyhez video klip is készűlt, az év közönségkedvence lett.
Közben csatlakozott a label-hez Altare és Pheta, majd kiadásra kerültek az első szóló lemezek.

Testament rec. kiadványok:
Riddler: Fény LP/ Korridor LP
Pheta: Mivanhanemjönbe...LP
Altare: Gólyakalifa EP/Mottó LP
2007-ben elkészült a második lemezem "Jelek" címmel, amiről a "Nincs megállás című dalhoz video klip is készült.
Jelenleg készül a harmadik lemezem "Elpusztíthatatlan" címmel ami várhatóan 2012 nyarán lát napvilágot.

Elérhetőség: E- mail: tmlifestyle@hotmail.com